Professionel & erfaren 
el-installationsvirksomhed

Vi er lokale i Hadsten, Silkeborg Randers, Mariager, Aarhus, Ans/Bjerringbro.

Raaby & Rosendal er en el-installationsvirksomhed med base nær Randers, Silkeborg og Aarhus. Vi har i årevis hjulpet privatkunder og erhvervskunder med el-installationer.

Vi stræber hele tiden efter at blive endnu bedre. Vi vil være førende inden for tekniske installationer på bygninger og bygningsautomatik, og det bliver vi ikke uden vores dygtige og engagerede medarbejdere.
SKAL VI HJÆLPE DIG?

Effektiv – Praktisk – Teknisk

Engagement og et godt arbejdsmiljø

Kerneproduktet i vores el-installationsvirksomhed er vores medarbejdere. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø er med til at skabe dygtige og seriøse medarbejdere, som kan yde den bedste service til vores kunder. Det skal gerne være både sjovt og udfordrende at være ansat i vores el-installationsvirksomhed, og derfor står efteruddannelse og et godt arbejdsklima højt på vores dagsorden.

Vi er eksperter i tekniske installationer, men det vigtigste i vores virksomhed er menneskerne bag. Det er dem, der skal bære og udvikle vores virksomhed, og dem, som dagligt møder vores kunder og varetager opgaver for dem.

Stort og nyt Showroom

Kom og besøg os og se de mange El-tekniske løsninger vi fremviser
SE DET HER

Vil du gerne vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have os til at udarbejde et tilbud til dig, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser. 
Raaby & Rosendal - Randers
Alsikevej 24, 8920 Randers NV
CVR: 44622874
map-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram