Om os

 

Professionel og erfaren
el-installationsvirksomhed

Raaby & Rosendal er en el-installationsvirksomhed med base nær Randers, Silkeborg og Aarhus. Vi har i årevis hjulpet privatkunder og erhvervskunder med el-installationer.

Vi stræber hele tiden efter at blive endnu bedre. Vi vil være førende inden for tekniske installationer på bygninger og bygningsautomatik, og det bliver vi ikke uden vores dygtige og engagerede medarbejdere.

Engagement og et godt arbejdsmiljø

Kerneproduktet i vores el-installationsvirksomhed er vores medarbejdere. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø er med til at skabe dygtige og seriøse medarbejdere, som kan yde den bedste service til vores kunder. Det skal gerne være både sjovt og udfordrende at være ansat i vores el-installationsvirksomhed, og derfor står efteruddannelse og et godt arbejdsklima højt på vores dagsorden.

Vi er eksperter i tekniske installationer, men det vigtigste i vores virksomhed er menneskerne bag. Det er dem, der skal bære og udvikle vores virksomhed, og dem, som dagligt møder vores kunder og varetager opgaver for dem.

Vil du gerne vide mere?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have os til at udarbejde et tilbud til dig, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser. Du kan fange os på telefon 82 30 23 10 eller sende en mail afsted til os på rune@raaby-rosendal.dk.