Bæredygtig Energi

Solceller & Varmepumper 
Et bidrag til den grønne omstilling
RING TIL OS I DAG

Solceller

- Lang levetid med en sikker stabil besparelse!

Solceller har en lang levetid med en kort tilbagebetalingstid. En bolig med solcelleanlæg har en højere salgspris og samtidig er dine solceller med til at aflaste miljøet.

LÆS MERE

Varmepumper

- Økonomisk og effektiv varmekilde

Med en varmepumpe er du fremtidssikret og der er store besparelser at hente på din varmeregning. Derudover er det en miljørigtig varmekilde - En løsning som bare virker.

LÆS MERE

Referencer

Vi leverer fremtidssikrede og effektive løsninger ved kunder som ønsker at tage del i den bæredygtige omstilling. 

Energi

Vi udfører bæredygtige løsninger

Jonas Laursen

Afdelingsleder
Tlf.: 40619049

Raaby & Rosendal Energi

Vi er specialiserede i dimensionering og installation af varmepumper og solceller. Vi hjælper naturligvis alle vores kunder med alt fra vejledning til montering, fejlfinding og service.

Håndværkerfradrag eller tilskud til installation af varmepumpe

- Mulighed for besparelser
Når din varmepumpe installeres er der mulighed for at anvende håndværkerfradraget på det beløb som timelønnen udgør. Dette beløb varierer fra installation til installation, men det er en sikker og nem besparelse som alle er berettiget til.

Det er også muligt at ansøge bygningspuljen, hvor man kan opnå et kontant tilskud. Tilskudsstørrelsen afhænger af boligens areal, dog er der mange ansøgere til denne pulje, hvilket medfører at alle ikke kan få del i tilskuddet.  

Vi leverer den komplette løsning indenfor solceller

Hos Raaby & Rosendal Energi tilbyder vi professionel og faglig rådgivning. Vi hjælper med alt fra dimensionering af solcelleanlægget til udføreslen og tilmeldingen. Vi giver gerne et bud på hvad solen kan gøre for dig. 

Raaby & Rosendal - Randers
Alsikevej 24, 8920 Randers NV
CVR: 44622874
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram