Bæredygtig Energi

 

Bæredygtig energieffektivisering og omstilling til
vedvarende energi


Hos Raaby & Rosendal går vi meget op i grøn og vedvarende energi. Vi er specialiserede i installation af varmepumper og solceller og vi hjælper naturligvis alle vores kunder med alt fra vejledning til montering og vedligehold.

Solceller

- Lang levetid og ingen vedligeholdelse

Solceller har en lang levetid og holder godt. Tilbagebetalingstiden er kort og huse med solcelleanlæg har ofte højere salgspris. Samtidig gavner du miljøet.

Varmepumper

- Bedre indeklima og miljøskånsom

Med en varmepumpe er der store besparelser at hente på din varmeregning - samtidig med at indeklimaet forbedres væsentligt.

Effektiv – Praktisk – Teknisk

Tilskud til installation af varmepumpe


Energistyrelsens energipulje giver kontante skattefrie tilskud ved montering af en varmepumpe, hvis det medfører en energibesparelse i boligen. Tilskuddets størrelse afhænger af boligens type samt hvilken varmekilde der skiftes fra. Der kan i de fleste tilfælde opnås energitilskud. Vi hjælper med ansøgningen og sørger for at du får det optimale tilskud til din nye varmepumpe.

Vi sørger for alt inden for solceller

Hos Raaby & Rosendal tilbyder vi professionel og faglig rådgivning og hjælper med hele opsætningen af dit anlæg. Lad os give dig en uforpligtende pris på et solcelleanlæg. Ring til os på telefon 40 61 90 49 eller send os en e-mail på info@raaby-rosendal.dk.

Læs også hvor meget solceller med batteripakke kan betyde for din økonomi.

Ring til os: 2760 6700

Ring gerne og få en uforpligtende snak, eller hvis du har spørgsmål - så hjælper vi gerne.