Solceller

 

Montering og vedligehold af solceller

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg?


Hos Raaby og Rosendal tilbyder vi montering af solceller. Når du har fået dit nye solcelleanlæg installeret, hjælper vi dig også gerne med at vedligeholde det. Vi henvender os til alle former for kunder - både private og erhverv. Vi monterer solceller i områderne omkring Aarhus, Silkeborg og Randers. Lader du os montere dit anlæg, er du sikker på en professionel og holdbar løsning, der bliver leveret til tiden.

Hvorfor solceller?

Der er mange årsager til at vælge at investere i et solcelleanlæg. Den åbenlyse årsag er de økonomiske fordele. Med et solcelleanlæg sparer du penge på både den ene og den anden måde. Fra den dag man starter anlægget har man fået en selvforsynende energikilde, der kan spare en almindelig familie for flere hundrede kroner om måneden. Derudover er et solcelleanlæg med til at hæve din boligs værdi og du vil indirekte få en økonomisk fordel på denne måde også.

Solceller er støjfrie og kræver ikke det store vedligeholdelse. Levetiden er utrolig lang ift. investeringen og hvor investeringen typisk er betalt tilbage på under ti år, er anlæggets levetid ofte over 25 år. Dette betyder en lang række år med ren overskudsforretning.
 

Bliv kontaktet af en rådgiver angående solceller til dit hus

 

Fordele ved solceller

Stor besparelse

Hurtig tilbagebetaling - derefter en ren overskudsforretning.

Gavner miljøet

Solenergi er grøn og vedvarende energi som stort set ikke udleder nogen forurening.

Lang levetid

Solceller har en lang levetid og holder godt. Typisk er der en garanti på 25 år på nyanskaffede solcelleanlæg.

Ingen vedligeholdelse

Vedligehold af et Solcelleanlæg er enkelt og ikke specielt tidskrævende.

Højere salgspris

Huse med solceller er ofte nemmere at sælge og har en højere salgpris sammenlignet med tilsvarende huse uden solceller

Solceller med batteripakke

- Flere penge mellem hænderne - hver måned

Et solcellebatteri er den oplagte kompagnon til dine solceller. Her kan du ganske enkelt lagre alt den energi du ikke bruger og tage den i brug når behovet opstår.

Ved at investere i et solcelleanlæg med batteripakke, får du flere penge mellem hænderne hver måned.

Hvordan fungerer solceller?

Med solceller kan du producere elektricitet til eget brug ved hjælp af solens lys. Solcellen bliver aktiveret, når der er lys, og derfor producerer den også strøm i et vist omfang, når der er overskyet.

Du kan selv bruge den elektricitet, som dine solceller producerer, og producerer du mere, end du selv har behov for, har du mulighed for at sælge resten.

Vi sørger for at dimensionere dit anlæg, så det passer både til bygningens størrelse og til det forbrug, som du har. Vi monterer solceller på alt fra kolonihavehuse til parcelhuse og industribygninger.

Placering af solceller

Hos Raaby & Rosendal rådgiver vi om den optimale placering af anlægget. Placeringen af et solcelleanlæg er ikke ligegyldig ift. effektiviteten på anlægget.

Det er klart at solcelleanlægget skal placeres så det får tilstrækkeligt med sollys for at kunne yde mest mulig effekt. Hvis der er skygge, eller anlægget ikke er orienteret korrekt i forhold til ingeniørens beregninger, kan du i værste fald ikke få udnyttet dit anlæg optimalt, og dermed risikerer du at forlænge tilbagebetalingstiden.

De fleste placerer anlægget på taget af deres hus eller garage, men også flere placerer det på facaden eller sågar på jorden.

Køb dine solceller hos os

Hos Raaby & Rosendal tilbyder vi professionel og faglig rådgivning og hjælper med hele opsætningen af dit anlæg. Lad os give dig en uforpligtende pris på et solcelleanlæg. Ring til os på telefon 40 61 90 49 eller send os en e-mail på info@raaby-rosendal.dk.

Vi søger for alt inden for solceller

  • Dimensionering
  • Rådgivning
  • Montering
  • Idriftsætning
  • Vedligeholdelse