Større byggerier

El-entreprise på større byggerier

- Vi er den sikre samarbejdspartner

Vi er eksperter i boligbyggeri og har gennem årene haft ansvaret for el-entrepriser på en lang række større boligbyggerier.

Vi tilpasser os byggeriets størrelse og afsætter det nødvendige antal projektledere og elektrikere efter bygherrens behov og ønsker.

Nybyg eller renovering

brusbakkevej
Uanset om der er tale om nybyg eller renovering af ældre større boligområder, så udfører vi alle former for el-tekniske løsninger lige fra de almindelige elinstallationer som indendørs belysning, kraftinstallationer og lign. til større automatiske anlæg og IT- samt netværksinstallationer.
tulipanhusene
Vores hold af erfarne og professionelle projektledere sørger for, at alle forventninger er afstemt fra starten så bygherrens budgetter og tidsplaner bliver overholdt. Alt dette imens, at vores række af dygtige montører sørger for, at alle installationer udføres håndværksmæssigt korrekt.

Raaby & Rosendal har kapacitet til alle størrelser el-entrepriser

 
”Vi sætter stor pris på vores samarbejde med Raaby & Rosendal, som har formået at følge Birch Ejendommes store vækst. Raaby & Rosendal forstår at begå sig i en kompliceret og presset byggeproces på en løsningsorienteret og kompetent måde. Deres praktiske tilgang til byggeri er et godt match til Birch Ejendomme”

Rene Birch, Birch Ejendomme

2986

Antal byggede enheder siden 2016

85

Medarbejdere ansat ved Raaby & Rosendal

Boligbyggeri med fokus på resultatet

– og et godt samarbejde

Når vi påtager os en opgave, ligger vores fokus på at skabe det bedst mulige resultat for dig som kunde. Vi tager os god tid i den projekterende fase, og du kan være sikker på, at vi har færdigprojekteret opgaven ned til den mindste detalje, når vi går i gang med en el-entreprise hos dig.

I større boligbyggerier sørger vi for at dele projektet op i mindre delprojekter så den ansvarlige projektleder kan være tæt på de forskellige processer og dermed kan være opdateret på alt hvad der rører sig i forbindelse med delprojektet. Det giver en større viden og sikrer tæt samarbejde med bygherren i forbindelse med byggemøder og beslutningsprocesser.

 

Vil du som bygherre være sikker på en kvalitetsløsning der er gennemtænkt og fuldført ned til den mindste detalje, så kan du med fordel vælge Raaby & Rosendal.

El-entrepriser til alle typer byggerier


Uanset hvilken type El-entreprise du leder efter en samarbejdspartner til, så kan Raaby & Rosendal klare den.

Vi er det perfekt match til bygherren der er ansvarlig for de helt store byggerier, men bestemt også til dig der skal igang med dit næste husbyggeri.

Vi sætter os ind i din opgave, og vi holder altid hvad vi lover - også tidsplanen.