Solceller gammel

 

Montering og vedligehold af solceller

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg?


Hos Raaby og Rosendal tilbyder vi montering af solceller. Når du har fået dit nye solcelleanlæg installeret, hjælper vi dig også gerne med at vedligeholde det. Vi henvender os til alle former for kunder - både private og erhverv. Vi monterer solceller i områderne omkring Aarhus, Silkeborg og Randers. Lader du os montere dit anlæg, er du sikker på en professionel og holdbar løsning, der bliver leveret til tiden.

Alt inden for solceller

  • Dimensionering
  • Rådgivning
  • Montering
  • Idriftsætning
  • Vedligeholdelse

Hvordan virker solceller?

Med solceller kan du producere elektricitet til eget brug ved hjælp af solens lys. Solcellen bliver aktiveret, når der er lys, og derfor producerer den også strøm i et vist omfang, når der er overskyet. Du kan selv bruge den elektricitet, som dine solceller producerer, og producerer du mere, end du selv har behov for, bliver resten sendt ud på elnettet.

Vi sørger for at dimensionere dit anlæg, så det passer både til bygningens størrelse og til det forbrug, som du har. Vi monterer solceller på alt fra kolonihavehuse til parcelhuse og industribygninger.

Køb dine solceller hos os

Lad os give dig en pris på et solcelleanlæg. Ring til os på telefon 27 60 67 00 eller send os en e-mail på info@raaby-rosendal.dk.